Щастя

Моє недолуге, розбещене щастя,
я випестувала тебе на радість,
я викохала тебе для себе,
благала милості для нас у неба.
І біль мине нас, ми його не варті,
Не залишилось чорних плям на карті
моєї карми - я все відкричала.
Відгомоніло небо, відмовчало...
Нікому я не винна ні хвилини
мойого щастя! Як свою дитину,
я не віддам тебе! Занадто довго вчила
себе кохати, вірити...це диво!


Рецензии
Так,це диво!

Нашедший Искатель Истины...

Искатель Истины   10.07.2003 18:04     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.