Так не бува

- сніг розтане -

...весна прийде...

- каштани знову розцвітуть -

...замовкне музика в душі...

- і тільки білі хризантеми для тебе знову принесуть...


- сидітимеш самотньо ти, дивитимешся в карі далі... й благословлятимеш усі - свої учинки - вчасні і невдалі...

...побачити той блиск очей - торкнутися шматочка тіла - і ось уже любов пройшла - і фізика не долетіла...

...там птах летів, там небосхил сміявся - і тільки день все гомонів про тих, хто бути так і не зібрався...

"він житиме" сказав хірург, каструючи чергову душу...

ні, ні, не буду більше я по яблука ходить під грушу...

щось вмерло, щось знайшлось - цинізм, кохання, друг, сестра, душа, чарівність світу, легкість...

усміхаюсь...

жалоба закінчилась... починається щоденне життя...

останню розбиту чашку викинуто, незабаром піду купувати новий сервіз...


Рецензии
Как красиво звучат слова у тебя рiдной мовой!
А я вот пишу,понимаю,а не говорю!
С уважением.Н.В.

Наталия Высоцкая   18.09.2008 01:37     Заявить о нарушении
А я давно не пишу и говорю только с родными...

Amsterdam   18.09.2008 01:39   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.