Мовчання - золото made in Ukraine

"Якби я силу вітра мав,
Я б усі хмари розігнав".
Та краще б я усе життя мовчав...

І здавалось, що вже годі,
Та хіба людська істота
Здатна зупинитись в пів дорозі?

Зупинити час - так мало;
І стояв тоді на розі,
І шукав тебе в безодні.

І збагнув тоді я, досить!
І не мав нічого проти
...та буття було в незгоді...


Рецензии