Моя маленька мр я... укр

Моя маленька мрія
Блукала темним містом,
В тінІ могутніх кленів
Було їй надто тісно.
І розривали спокій
неонові вітрини,
І так боліли кроки
Самотньої людини.
Моя маленька мрія
Одна в нічному парку
Чиюсь зайшла надію,
Та берегти
Чи варто...


Рецензии