*** Розлука

( в стиле РеП )

Я блукаю по місту,шукаю тебе,
Та зараз не взмозі знайти я себе
Я знаю чому життя нас розлучило-
Я кохання занадто сильно хотіла
Зустрівши тебе я зрозуміла,
що кохання мене дня тебе створило.

Та незнала я,що тобі
покохати мене незмогти
Ти не відкрився для мене як я,
Не зміг би віддати життя.
І був ти зі мною,сам незнаєш чому,
просто так,для забави казав ти "люблю".

Ми були з тобою ні день і не два
Цілий рік я кохала й "кохана" була
Ми були з тобою й єдині на світі
більшого щастя й неможна хотіти
Я сподівалась,що так буде вічно
Я б кохала тебе так сильно й так ніжно.

Та не міг ти мене приймати такою,
Я жила і хворіла тільки тобою...
Ти дуже ніжно й дивно мене обійняв
І тихенько на вушко мені прошептав-
"Вибач,та мені з тобою вже не подорозі,
І вдавати кохання я більше в змозі"

Я розталась з тобою назавжди сьогодні,
І мене поглинула темна безодня
Зтобою лишитись пройшла вже надія,
И більше ніщо моє серце не гріє.
Як мені далі без тебе прожити?
Як подолати пекучий цей біль?
Біль,який неможливо стерпіти,
Неначе на рану насипали сіль.

В цей день відвернулись від мене усі
Поділись кудись "вірні" друзі мої,
Проблеми мої непотрібні нікому
Легше сховатись й побігти додому...
Друг,як відомо,пізнається в біді,
та ніхто не пізнався із друзів тоді

Як місяць на небі - ОДНА я лишилась
І з дубом САМОТНІМ я горем ділилась
Незнаю чому все так склалось у мене,
незнаю чому мене ягне до тебе
та знаю я точно-тебе не забуду,
Я сильна людина,я все подолаю,
Хоч вірних друзів у мене немає...*_*


Рецензии
Ты откуда, такая взялась-то,дивчина?

Гражданин Член   02.12.2004 09:42     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.