Для Жен

Де ти зараз,чому не зі мною?
чому увесь світ повернувся спиною?
Так важко мені і так нестерпно
душа болить щодня мені й щомиті,
І знаю я, що ти небудеш мій
шкода мені за це...Чому так важко жити?

Вночі несплю - я думаю про тебе
Завжди у серці в мене ти й у голові
І знаю я що ми небудем разом
Тому і серце так болить мені...

"Де ти зараз" себе я питаю
Чому не зі мною я так і незнаю,
А серце плаче гіркими сльозами,
Та все ж я вірю,що буде щось між нами

Чому так боляче мені?
Чому бездарно так проходять дні?
В серці в мене є лише одна любов,
яка палає в ньому,як бачу тебе знов

Усмішка щира і ці глибокі очі,
Які я бачу в снах своїх щоночі
Вночі покою недають мені,
бо сяють неначе дві зорі....


Рецензии