Чому життя таке жорстоке?

Де ти зараз,чому не зі мною?
Чому увесь світ повернувся спиною?
Чому вірні друзі бувають так рідко?
Чому я плачу так часто й так гірко?
Чому я незнаю навіщо живу?
Чому я незнаю кого я люблю?
Навіщо потрібне постійно тепло?
Для чого шукаю очима його?

Чому він незнає мої думки?
Чому я незнаю куди тепер йти?
Чому все так важко й незрозуміло?
Чому такий біль пронизує тіло?
Чому всі дорослі небачуть,незнають,
що їх діти так сильно страждають

Чому серце безглуздо так бьється?
Чому увесь світ на ді мною сміється?
Чи це лиш здається,чі все так і траеба-
просто так - жити під небом
Намарно повітря у гружи вдихати,
адже це легко ні на що незважати...

Чому життя таке жорстоке?
Чому любов така гірка?
Чому я знову одинока,
й нерокида мене журба?
Невже не можна припинити
ці всі невзгоди і проблеми?
та все ж продовжую я жити,
бо це життя одне у мене!!!


Рецензии