Журба

Чом тая дівчина та й зажурилася,
То може доля їй десь забарилася!
"Доля ти, щастя моє, де ти блукаєш?
Чом не прийдеш ти, не завітаєш?

Я ж тебе, доленько, в серце прийму,
Місця залишу там тільки йому!
Тяжко працюю, спочинку не знаю,
Де ж той мій милий, що я кохаю?


Як його доля з моєю з’єднається,
Щастя отримаю, що не зламається.
Щастя отримаю, та й утримАю
Йому віддам я усе що маю..."


Рецензии