врода укр

я не можу спати
темнота заїла
думки волохаті
і німіють крила

чи то сніг, чи доля
мене отравляє?
тільки щось та колія
груди стискає

що ж то буде далі,
коли спати не можу?
душу пісні відновили
та тільки не схоже

не схоже ні на що
ні в танок, ні в гору
все, що є пропаще
мабуть така врода...


Рецензии