Рiздвяна казка

Я не можу вийти з маршрутки.
Водій не робить зупинок,
Проводжає поглядом дерева:
Новорічні каштани та липи.

Я забув, що мені треба
Від життя та від снігу,
Я забув, що до тебе
Я не вперше вже їду.

І далі... Хтось поруч
Намалює на вікні ялинку,
Що незвичні ліхтарі
На тлі повіконня запалять.

Може колись згадаєш мене,
Насправді забажаєш,
Так міцно, як цілував тебе...
Пам'ятаєш?


Рецензии
Це щось дуже рідне та надзвичайно близьке особисто мені. До того ж, завжди рада бачити своїх земляків - будь де, а тим паче на поетичному сайті!

Ирина Джус   04.05.2005 21:47     Заявить о нарушении