Рецензiя на мистецькy акцiю

Звикаю до відсутності
тендітності і флєру.
Невігластво і тупість
під шаром постмодерну.
"Ви, дєточка, нє рубітє
в сегодняшнєм іскуствє"
Судити - справа критиків,
мій вирок ненавмисний.
Якщо свій обрис в дзеркалі
жахає до блювоти,
не буде милосердніше
застрелитись..і годі?


Рецензии