Internet reality... english

... не люблю говорить.я все принимаю на эмоциях и образах.если мне это по душе,то я это принимаю,но сказать почему мне это нравится я не могу.твоя поэзия мне нравится.она создает какой-то настрой покоя ,безмятежности,когда очень хорошо,что и не хочется двигаться...
*********************************************************
So don't move,
Don't say anything... Try this:

Bits, KB, MB, - typing...
Getting through the distance, right inside me.
Warm & soft or filthy & strong...
Omen, letters wriggle to an abyss,
Amen! To These moments, to Them all!

Handwriting - now it's a handtyping, handtalking,
handloving, handfriendship, handloneliness...
It's a part of our lives,
We all are living It, loving It, supporting all This!

Vaccine of electrodes, synthetics, additions of plastic,
That is what you looking at! and trusting...
There are fewer and fewer vivid friends, partners, loops...

What would the future be like? - A huge display and you?
Every one is in the net? A false love, touch, kiss...

In one hand a beer and the other typing this...


Рецензии
вышла бы замечательная рага.
знаешь типа под 5nizza

Дмитрий Пет   15.01.2007 18:26     Заявить о нарушении
довольно неожиданная идея и очень хорошая, надо будет отдать ребятам на растерзание (ска-регги) :)

пасиб,

3bepb   20.01.2007 02:06   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.