Ты не войдёшь

????? ????? ?? ????? ???,
?? ???? ? ????? ?? ?????????,
? ????????? ????? ?????
????? ????? ?????? ????.

????, ??? ?? ???? ??????,
?? ???????? ?????.
???? ???, ??? ????????? ????,
??????? ????? ?? ?????.

?? ???? ???????? ??????
? ?????? ?????? ?????,
? ??? ??????, ??????????? ??????,
? ?? ?????. ?? ?? ???????.


Рецензии