Сонечко засяло укр

На мотив украинской песни "Галю, моя Галя".

Сонечко засяло.
Повернулись птицi.
Я забув про сало,
Щось зi мной твориться.

Сiрой пеленою
На душi кручина.
Усьому виною
Гарная дiвчина.

Я горiлки випью,
Щоб смiлiше стати.
Пiд її вiконце
Я пiду спiвати.

В сердце щє iснує
Надiя остання,
Що вона почує
Про моє кохання.

Вигляне в вiконцэ
Та мене впiзнає
Наче як вiд сонця
З сердця крига стає.

З кожним днем сильнiше.
Сонце в небi сяэ.
А я все мiцнише
Красуню кохаю.


Рецензии