Б ле...

Місто засипало снігом...
Місто накрило туманом...
Місто чекає відлигу...
Я ворожу над кальяном...
Вулиці сплять безпробудно...
Я знову роблю затяжку...
Сумно... В зимові ці будні
Жити без допінгу важко...
Білі холодні видіння...
Тихо... І не зрозуміло,
Сніг, це зимове створіння,
Але чому саме біле?
Що ж, не багата палітра...
Фарби безликі зимою...
Сніг, розтанцьований вітром,
Тане, пригрітий сльозою...
Білих фантазій поема,
Місто приспалось зимою...
А ти не куриш даремно
Дивний кальян цей зі мною...
Ти усміхаєшся п"яно...
Білий ти... Змерзли долоні...
Тільки дим мого кальяну
Мирно сіріє на фоні...


Рецензии
СПОДОБАЛОСЯ, АЛЕ "тільки дим мого кальяну" якось вибився з ритму. Може "дим від мого кальяну мирно сіріє на фоні"?
З великою повагою і надією на можливість читати більше Ваших україномовних текстів.

Валео Лученко   05.03.2003 11:55     Заявить о нарушении
Дякую!

Kristi   05.03.2003 13:15   Заявить о нарушении