Лиш тiльки

Душа одноманітною зимою
Знеболена до болю сприйняття
Всього, що пофарбованo в життя.
Із спектру різнобарвного буття
Два кOльори лишаються зі мною -
Повільний біль, розтягнутий у роки,
І спокiй. Абсолютно черствий спокій.


Рецензии