Iлюзiя перемоги

Сподівання не має меж. Обмеження знаходиться за лінією сподівань. Безмежжя являється постійним потужним потоком еротичного насолоду і сексуальної фантазії. Розмежованість - це прозорі, обезбарвлені очі дійсності.
Надія і межа. Саме з цього починається життя. Саме з цього починається перемога.

-1-

Звичайно ніколи не було початку. Початок народився як ілюзія. Коли вперше на поле випав дощ, щезло поняття закону.

-2-

Вийти у відкритий космос і cкинути захисний скафандр... Як безкомпромісність останнього стрибка у безмежжя. Як граціозність втраченого шансу... Це неможливо виразити піснею, чи навіть віршем. Відвертість існуючих слів ніколи не знайде істинного відображення у зворотній стороні буття.
І не існує жодної аксіоми. Всі теореми мовчать. Революція починається!


Рецензии