ще не вмерла Украiна

1983г.КТГХ. выпусной вечер,распределение по всему СССР....
 
розлетiлись соколи з дому
хто куди
розлетiлись соколи
не було б бiди
як же бути матерi
раз ii сини
тiльки в пир'я вбралися
кинули ii
гей,сини!
летiть сюди!
кличе мати по веснi
i летять, летять сини
в лоно рiдноi землi...
ще не вмерла Украiна
i не зник козацький рiд
не забута рiдна мова
збережем ii на  вiк


Рецензии
Аплодую, радію, переживаю!

Алена Цвигун   06.02.2009 13:34     Заявить о нарушении