З Новим роком

З Новим роком,
З новим щастям,
Я вітаю Вас,
Щастя,радість і удача
Щоб була у Вас.

І коли засяють вогники,
І ялинка стане мов жива,
В серці проснуться слова і вітання,
З Новим роком ,з новим щастям.
Я вітаю Вас.
Щастя ,радість і удача ,
Щоб була у Вас.

Коли сніжиночки - дівчатка
Будуть в колі танцювать,
Дід Мороз й Снігурочка,
Стануть Вас вітать.

Коли хлопці мов зайчата ,
Стануть весело стрибати,
І подаруночки всім роздавати.


Рецензии
красиво. І на українській. Це добре)

Наталия Попп   08.02.2013 20:57     Заявить о нарушении