Моя зимова ностальг я...

Моя зимова ностальгія,
Така холодна і невчасна...
А ехо давньої надії
У звуках снігопаду гасне...

Я так боюсь згубити віру...
Мене лякає сніжність біла,
Я в почуттях забула міру,
Координати загубила.

Як вийти? Де мій порятунок?
Невже зисипаний снігами...
Це уст твоїх хмільний цілунок,
Обірваний колись словами...

...І слів тих істина й надія...
...В них буду вірити до смерті...
............................
Моя зимова ностальгія -
Рахунок в білому конверті...


Рецензии
Молодець, Христино :)

Ольга Тургенева   24.12.2003 19:16     Заявить о нарушении
Дякую, Ольго!

Kristi   25.12.2003 11:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.