слово

і я знайшла те вірне слово
щоб передати дзвін душі
і я піду-піду з тобою
куди покличеш – не мовчи
там почуття струмками линуть
води живої крізь сади..

розтанув лід в обох серцях –
відкривши небо й землю
чистої і дивної краси


Рецензии