Останн й Поверх Пекла

Одне з останніх вражень,
Одне єдине справжнє,
Єдине справжнє, майже:
Немає вороття.

Диявол мені скаже:
"Тепер ти мій назавжди."
Тепер мій дім назавжди -
Суцільне небуття.

Останній Поверх Пекла
Останній подих Пекла,
Диявольске зітхання
Мелодія сумна.

Востаннє буде тепло,
Я зникну поки темно.
Ти попри сподівання
Залишишся одна.

Освітить захід скелі,
І ніч впаде на землю,
І ніч замінит стелю.
Тепер мене нема.

Самотність ця пекельна,
Для нас обох смертельна,
Як тиша менестрелю
Смертельна і німа.

Останній Поверх Пекла
Останній подих Пекла,
Диявольске зітхання
Мелодія сумна.

Востаннє буде тепло,
Я зникну поки темно.
Ти попри сподівання
Залишишся одна.

А сходи йдуть на небо,
Із пекла і до неба.
А сходів не злічити -
Немає їм кінця.

Ці сходи не для тебе.
Шукати їх не треба,
Спускатися не треба
Туди, де зараз я.

Останній Поверх Пекла
Останній подих Пекла,
Диявольске зітхання
Мелодія сумна.

Востаннє буде тепло,
Я зникну поки темно.
Ти попри сподівання
Залишишся одна.


Рецензии
Браво..........можно обрадоваться и сказать
что не все здесь яростные преспешники христианства...
а также не всех можно привязать....

Судя по Вашим произведениям.....
вам надо было быть Ветром, а не Тенью........

с уважением,...

Марго Готье   20.11.2003 16:58     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.