Я знаю

Я знаю
Де бУло,
Я бачив
Це сталось:
З'явилась
Зненацька
І наче
Злякалась.

Зненацька
З'явилась
Небачено
Мила,
Незнана,
Незріла,
Неначебто
Біла.

З'явилась,
Злякалась,
Розправила
Крила,
Одразу
Зітхнула
І геть
Полетіла.

Злетіла
Та зникла
І тіло
Тремтіло,
У промінях
Сонця
Здіймалися
Крила.

Здіймалися
Крила,
І серце
Раділо.
Та думки
З'являлись
Все більше
Сумнії.

Тоді я був
Певен,
Що вже
Не зумію,
Ніколи
Не змушу
Затриматись їЇ.

І вже
Не зі мною
Ті білії
Крила.
Лети, ти мій
Янгол,
Лети що є сили.


Рецензии