Нчумст

Осінь... Місто... Вулиць
Лабіринти...
Де знайти дорогу до дороги?
Там де я одна і де один ти,
Одинокі воїни тривоги.
Вікна в кам"яницях старовинних
Світяться і гаснуть, немов очі,
Мов вогні очей моїх єдиних,
Що зірками йдуть на небо ночі.
Вже в вікні завішана фіранка...
Залишились тіні на фігурі...
Я в спокОю мабуть емігрантка,
Я напевно громадянка бурі!
Осінь... Ніч... І місто ляже спати...
...Бо режим. І тільки леви горді
Будуть цілу ніч охороняти
Вікон кольорові натюрморти...
У свомУ вікні запалю свічку,
Електроенергії не  треба...
Бачиш, ще одну осінню нічку
Проведу у темряві без тебе...


Рецензии
Спасибо за красивые стихи! Может, это зов крови - в родне моей были и украинцы...

Лобанов Евгений   20.11.2003 12:33     Заявить о нарушении
Вам спасибо! Рада, что где-то кому-то родное аукнулось!
С уважением,

Kristi   20.11.2003 14:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.