Мамина п сня

Від душі слова-лунає пісня.
Стрімко піднялася до небес.
Голос матері душу лікує-
Не залишиться навіть рубець.

Руки вправно рану зашивають.
Відродилася душа- співа.
Тільки мама вміє і все знає-
 Дітям серця скарб передала.


Ніжно ллється материна пісня,
А слова- немов жива вода.
Бережіть, цінуйте, ще не пізно.
Слабне голос- верх беруть літа.


Рецензии