Про степана ж нок

Сумно бідному Степану:
Один у квартирі.
Другий поверх, в центрі міста
І кімнат чотири.

Щоб розвіяти той смуток-
Знайшов  Катерину.
Не дурна.У неї мрії
Й чекає дитину.

А на Змичці живе Свєта.
Тут інша картина.
Нащо йому аж чотири?
Її половина!


МОДР. Тут мешкає Тамара.
Садок коло хати.
У Сепана є все  вдома,
Чим вони багаті.


КРЕС. Зупинка всім відома.
Чекає Настуся.
Тихо й затишно у неї-
Спішить до Марусі.


Ця зігріє й приголубить.
Що Степану треба!?
Як зберуться усі разом-
Болітумуть ребра.


Рецензии