О Натане на иврите

дйд  дйе  мфрй  щрйн 
ръп  щзд  бмй  ъзъерйн.
щзд, щзд, йца  ойн
евбшъ  шбчд  йщбд  щн.

- ае, аей  еаей, ръп,  ръп,
аъд  лбш  ймг  ма  чип.
зййн  ма  зв, зййн  чщйн,
ъмбщ, збйбй  ъзъерйн!

жд  ма  алфъ  мй,  ма  зщеб,
абм, арй  аеошъ  щеб:
бмй  ъзъерйн  лбш  ма  йецайн:   
дшбд  дйен  йщ  врбйн.

ан  йврбе – мдъшаеъ!!!
айп  мсфш  аж  мбреъ.

ръп  фзг  оврбйн
дмбщ  ойг  деа  ъзъерйн
ещеб  мщзеъ  рлрс  мйн…
щн  ашеод  щзъд  ойшйн.

ръп  тцш  еоъфма,
лйме  деа  шад  фма
еан  фрйн  щдеа  злн
деа  дъчшб  мщаем  ойшайн:

                ъмще, врбе    ае    од  лшд?
лк  мръп  ойшйн  аошд:

                ре,  баоъ,    ръп,  ръп,
аъд  ийфщ  ае  сън  чип?
арй  ма  ймг  ак  ймгд
дйд  мй  ллд  омйгд!!!


Рецензии