Ik vind mijn buurman zeker leuk...

Ik vind mijn buurman zeker leuk…
Hij weet uitstekend waar is de grens
Op een dag wil hij mij hypnotiseren
Dat was voor hem een grote wens

Ik vind mijn buurman zeker leuk…
Hij weet altijd de beste weg
Hij weet van welke kant aanvallen
Hij is politieagent

Ik vind mijn buurman zeker leuk…
Hij weet als eerste alle nieuws
Voor hem maak ik muziek met hakken
Dat was helaas niet juiste keus

Ik vind mijn buurman zeker leuk…
Hij  is  zo aardig elke dag
Hij wil zo graag cadeau mij geven
Hij heeft mijn appelboom toevallig omgezaagd

Ik vind mijn buurman zeker leuk…
Hij heeft een vrouw maar aparte fantasie
Ik heb een lieve man in eigen huis
Waarom heeft hij toch zo'n grote jaloezie?


25.03.02


Рецензии