Похмурий свiтанок

Похмурий свiтанок... У сiрiй iмлi
птахи заблукали, шукають землi.
Далеко у небi забули про все.
Розправили крила, iх вiтер несе.

Самотньо на серцi, усе маяття.
Немае любовi - немае життя.
Безладдя у хатi, i розпач в душi.
Спадають на думку сумнii вiршi.


Рецензии