Емоц

Емоції, коли тобі погано,
спустошать душу
і залишать рани.
Ніколи не буває рано
сказати “Ні!”
емоціям, коли тобі погано.

Емоції, коли кохаеш,
вертають до життя
і серце оживає
Повір, ніколи пізно не буває
сказати “Так!”
емоціям, коли кохаеш.


Рецензии