Листопад на укр. мовi

Похмурий день не вызрiвши згасае
I сiра мгла сховала неба синь
Крижинками як дробом обсипае
Листопад iз небесних чорних скринь

А на душi печаль-без поводу й причини
Чи року то сумна пора,а чи й життя
Мабуть все разом i з вiкном зачиненим
Ми зачиняем наглухо й сердця

I по калюжам хлюпаем iз дому
Кудись бо треба - не стоiть життя
Не вiрячи,що сонце зiйде знову-
Прокинуться надii й почуття

А поки що похмурий день згасае
I сiра мгла сховала неба синь
Крижинками як дробом обсипае
Листопад iз небесних чорних скринь...


Рецензии
Ви чудово пишите на українській мові. В останій строфі, в останньому слові, мабуть все таки помилка - скринь,
з повагою.

Бимот   22.01.2004 13:14     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.