Я до тебе озвусь джерельцем навесн

Я до тебе озвусь джерельцем навесні,
Ти мене віднайдеш у кленовім листі,
Я до тебе прийду зорепадом нічним,
І промінчиком сонця ввійду у твій дім.

Ти мене пригадаєш у краплях дощу,
Я тобі принесу світанкову росу,
Візерунком залишусь на твоїм вікні,
І в пташиних піснях пригадаюсь тобі...


Рецензии
Добре.
Бажаю удачі

Браток   05.12.2001 19:11     Заявить о нарушении
Спасибі.....)))
Заходіть ще!
М.

Мирослава Данканич   05.12.2001 19:22   Заявить о нарушении