Коли тоб нема чого втрачати...

Коли тобі нема ЧОГО втрачати -
Ти можеш йти на помсту, залякати,
Благати можеш, вимагати вірність,
Робити все - допоки втратиш гідність...

Та парадокс: тебе ніхто не зрадить,
не зробить боляче і не образить.
Ти не пізнаєш смаку втрати,
Коли тобі нема КОГО втрачати...


Рецензии