Якби мен крила...

Якби мені крила -
я б в небо злетіла
і впала б в долоні
зболеним співом...

Якби мені крила -
я б птахою стала
і з вітром напевне
згубилася б в хмарах...

Якби мені крила -
полинула б в літо
втекла б назавжди
від байдужого світу...

Якби мені крила...


Рецензии