Посидь з мною

Посидь зі мною…
Тобі я голову покладу на коліна.
Давай помовчимо з тобою трохи.
Ще поки час, а як він сплине –
Піду собі шукать в життя дороги.

Посидь зі мною…
Благослови мене на щастя й долю, 
І лиш сумними не дивись очима,
З собою я візьму молитву твою –
На мене там чекає нова днина.

Посидь зі мною…
Пробач мені! Пробач мені, благаю…
Твоє тепло в душі моїй зостане
Ну ось і час мені. Вже час, я знаю
Посидь зі мною… мамо! Мамо!


Рецензии
Мирослава, это трогательно.

Blagov58   28.11.2001 21:17     Заявить о нарушении