Дво дивних людей

По-осінньому дихає вітер,
Щось принишклим березам шепоче.
Повлягалися ніжні квіти.
Звечоріло. Світ спати хоче.

Двоє дивних людей на стежинці
Мовчки, лежачи, дивляться в небо.
Ім так добре тепер наодинці!
Бо щасливі. Ніхто їм не треба.

Хто з них перший тепер обізветься?
Хто з них, раптом, порушить мовчанку?
Сонце ніжно до них доторкнеться
і розбудить… десь насвітанку.


Рецензии