Як разом - то вже до к нця

Як разом - то вже до кінця
Як сонце з небом разом - вічно
Тільки б не втратити вінця -
Не стать б коханню пересічним.

Не затуманити свій зір
Буденним віддаванням боргу,
Хай не прокинеться той звір,
Що посила Любов до моргу.

Що душить радість золоту
Що і дітей - лиш задля хисту,
Щасливим хай буде життя,
Кохання буде променистим!


Рецензии
Супер-вірш, завжди відчувала, що не вистачає пристойного українського порталу для поезій. Тримайся!

Jeanzoo   25.04.2003 22:10     Заявить о нарушении