Листя золотаве ляже вам у ноги

Листя золотаве ляже вам у ноги
Небо розмалює у веселку місто,
Забувай, кохана, всі життя тривоги
Глянь-но лише, мила - сонце променисте
Заливає світлом дерева і землю
Розмліває кригу і сніги холодні
Це для нас с тобою - дні осінні, теплі
Все для нас с тобою - навіть день сьогодні.


Рецензии