wolkje

W oestijn van kleuren, vlam van boven       
O ver een uur helaas is alles dicht en over               
L ichte abrikoze zonsondergang  gaat               
K alm en rust van boven naar beneden               
J e zie vol zachte liefde en schoonheid               
E en roze wolkje, een diamant  in  hemel               

15.11.01


               


Рецензии
wow.
nice one, dutch - rulez.

keep it up, Maazol.

Desperate   16.11.2001 02:22     Заявить о нарушении
Dank je wel voor alles!!
Met vr/gr,

Тарьяна   19.11.2001 19:48   Заявить о нарушении