Н ч

Ніч-чарівниця
Легенька, мов птиця,
Літає, кружляє,
Всю землю вкриває
Чорним крилом,
Бузковим пером.
Усе засинає:
І птахи, і квіти,
А ніч розсипає
Довкіл самоцвіти.
Заснуло усе.
Лиш ріка не дрімає -
Вона самоцвіти
У хвилях гойдає...

1998


Рецензии
Супер!

Ahaw   10.11.2001 01:25     Заявить о нарушении