А ти це зна ш?!

Ніч така тиха
Спокоєм диха
Ніч Різдва наступає...
Янгол пісню співає
Малій дитині...
Божому Сину...

Пастушки приходять
Дари приносять
Ніч Різдва наступає...
Божа Мати тримає
Сповиту дитину...
Божого Сина...

Горить Зоря
Святкує земля
Ніч Різдва наступає...
Бог ся рождає -
Тебе спасає:

А ти це знаєш?


Рецензии