Сестричка

Чи то сонце засіяло
І промінчиком заграло?
Чи весна прийшла красна,
Квіти в дар нам принесла?
Ні, то дівчинка мала,
То красунечка моя,
На щоках дві ямочки
У моєї Ганночки.
Дві косички русі-русі
У маленької Ганнусі
Ні, не сонце засіяло, -
То моя сестричка встала!

1994р.


Рецензии