Мерцал весь Ладлоу А. Хаусмен

Мерцал весь Ладлоу
Под неяркой луной,
Когда в город я вошел,
И два приятеля со мной.

Теперь Дик на погосте,
А Нед знаком с тюрьмой.
А мне мерцает Ладлоу
Под неяркой луной.


When I came last to Ludlow
Amidst the moonlight pale
Two friends kept step beside me
Two honest lads and hale.

Now Dik lies long in the churchyard
And Ned lies long in jail
And I come home to Ludlow
Amidst the moonlight pale.


Рецензии