Наша весна

Плаче сумно верба над водою
І тужливо кричать журавлі –
То вже осінь важкою ходою
Йде до нас по зеленій траві.

Ще зеленій... та скоро вже, скоро
Помандрують у вирій птахи,
Небо стане болісно-хворим,
Зронять сльози дощі на дахи.

Листя жовте з дерев опадає.
Все стихає: надворі зима.
Завірюха стежки замітає –
Вже й до тебе стежки замела.

Раптом, пісня дзвінка озоветься,
Цвітом ніжним зродять поля,
Сонце визирне, світ всміхнеться –
Помолодшає знову земля.

Оживе голосними струмками
Від важкого зимового сну...

Бачиш: осінь тепер поміж нами -
Зачекаймо на нашу весну!


Рецензии
Добре, Мирослава, дуже добре, але в

"Небо стане болісно-хворим"

немовби не вистачає одного складу. Усе на місці, але якось не відчувається...

Serge De Lugano   18.09.2001 20:05     Заявить о нарушении