Впевнен сть

Вже обліта з дерев весняний цвіт
І в гості йде до нас бездумне літо.
Пройдуся гаєм, доторкнуся віт...
Думки мої! Скажіть, куди вас діти?

Замріялась, згубилася у снах...
Без тебе жити, бачиш, я звикаю
Вже не блукаю по чужих стежках
На них тебе сьогодні не шукаю.

Вже облетів з дерев весняний цвіт
У полі дозріва зелене жито
Пройдуся гаєм, доторкнуся віт
Напевне знаю: треба далі жити.


Рецензии