Скучила...

У тихім серпанку ночі
я знову заплющу очі.
І знову серце згадає
як я тебе кохаю...

Вві сні ти мені наснишся:
І в цій сутінковій тиші
Я дам собі обіцянку
почати усе спочатку.

Полишити давні мрії,
зігрітись в твоїх обіймах,
сказати, вмившись росою,
як скучила за тобою...








 


Рецензии
Мирослава,

Дуже, дуже добре!!!

З повагою,

Serge De Lugano   18.09.2001 20:18     Заявить о нарушении