Forgive

Please forgive me -
I don"t know what should I do.
Don"t forget me -
I am still missing only you.

                Thanks to Bryan Adams...

Please forgive me -
All my dreams are about you.
Don"t forget me -
My heart is free like a mew.

Please forgive me -
I"m sometimes simply shy.
Don"t forget me -
I never gave you the lie.

Please forgive me -
How generous will be you?
Don"t forget me -
I can not remain with you…


Рецензии
Здравсвуйте,

кто читает мои стихи!
К сожалению, программа не вполне правильно понимает эпиграфы, поэтому Thanks to Bryan Adams расположился по её воле не там, где надо. Это - эпиграф!

Екатерина Каверина   17.05.2001 14:48     Заявить о нарушении