Forgotten Word

I sat and wrote
A little note
But I forgot
One easy word.
It wasn"t “boat”,
It wasn"t “coat”,
It wasn"t “short”,
It wasn"t “what”,
It wasn"t “pick”,
It wasn"t “pig”,
It wasn"t “dig”,
It wasn"t “big”,
It wasn"t “bag”,
It wasn"t “lag”,
It wasn"t “band”,
It wasn"t “hand”,
It wasn"t “send”,
It wasn"t “land”,
It wasn"t “rose”,
It wasn"t “nose”,
It wasn"t “good”,
It wasn"t “food”,
It wasn"t “door”,
It wasn"t “more”,
It wasn"t “lie”,
It wasn"t “fly”,
It wasn"t “shoes”,

It wasn"t “blues”,
It wasn"t “flight”,
It wasn"t “light”,
It wasn"t “right”,
It wasn"t “bright”,
It wasn"t “build”,
It wasn"t “wild”,
It wasn"t “fine”,
It wasn"t “mine”,
It wasn"t “tall”,
It wasn"t “small”,
It wasn"t “ball”,
It wasn"t “all”...
I sat and thought
About note,
About word
That I forgot...


Рецензии
I remember the word
That you always forgot!!!!!

Kurtizan   06.04.2001 08:27     Заявить о нарушении