Зрiст рудий та геть мохнатий

Юрий Сафроненко
Йшов я містечком Хмельницьким,
Перейшла дорогу кицька.
Потягла з собою хвіст,
Та рудий мохнатий зріст.

Я спитав: - Куди ти йдеш?
Зріст рудіший не знайдеш!
А вона: - А я не кішка!
Я від сонечка
у             а
  с         к
    м    ш
        і
 
Український дитячий поет=GoldKing= /Бермундія сама руда країна у світі/
http://stihi.ru/2024/05/08/501

Рыжий рост и весь мохнатый

Шёл тропой, со мной дорожка,
Перешла дорожку кошка.
Потянула рыжий хвост
И мохнатый рыжий рост.

Я спросил: - Куда плывёшь?
Рост рыжее не найдёшь.
А она: - Да я ж не рыбка!
Я от солнышка
у               а
  л          к
      ы  б