Нет войне -выздаравливай планета...

Людмила Кичигина
Lyudmila Kichigina - Golden words!

http://stihi.ru/2022/02/25/1179

Golden Lyre - Moment One...

Lyudmila Kichigina


 http://stihi.ru/2014/03/15/9490   

**********LK

People...people - stop the moment
Let your children grow up
Yes , the Slavic people , do not divide
And leave the copper to hate!




After all, our planet is blue
Very defenseless and small
Where in the universe is there such a
So that you can withstand all the wars?



Drop the pathetic babble of justification,
Hatred, meanness and lies...
we are a grain of sand in the general universe
We're not there-well, just don't look!



Who is for the whites and who is for the reds...
Drop it! Waving a paper saber
And discard insignificant ambitions
To live together in peace!


Angel asks:<Well wake up, people
You have only one moment left!
Flash.. Explosion! And you will be gone
Only - the eternal wind is unharmed!



Your children will not be born anymore..
your grandchildren will not embrace you..
The world - Earth is dearer than anyone in the world
The Lord whispered to me - He is among us!
   


© Copyright: Lyudmila Kichigina, 2014
Certificate of publication No. 114031509490


Золотая лира - Миг один...
Людмила Кичигина
Людмила  Кичигина


 http://stihi.ru/2014/03/15/9490   

**********LK

Люди...люди - миг остановите
Вашим детям дайте повзрослеть
Да народ славянский ,не делите
И    оставьте  ненависти  медь!




Ведь планета наша голубая
Очень беззащитна и мала
Где же во вселенной есть такая
Чтоб все войны выдержать смогла?




Бросьте жалкий лепет оправдания,
Ненависти, подлости и лжи...
Мы песчинка  в общем мироздании
Нас там нет-ну просто  не ищи!



Кто за белых ну а кто за красных...
Бросьте! Шашкою бумажною махать
И амбиции ничтожные  отбросьте
Чтобы в мире   вместе проживать!


Просит ангел:<Ну очнитесь,люди
Вам остался только миг один!
Вспышка..Взрыв! И Вас уже не будет
Только -  ветер  вечный невредим!



Не родятся больше Ваши дети..
Внуки Ваши   не обнимут Вас..
Мир - Земля  дороже всех на свете
Мне Господь шепнул - Он среди нас!
   


© Copyright: Людмила Кичигина, 2014
Свидетельство о публикации №114031509490